Noodverlichting Eindhoven

Neem gerust contact op!
  • Complete service
  • Eigen installatieservice
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundige medewerkers

Bent u op zoek naar passende noodverlichting voor uw pand in Eindhoven, kom dan eens langs bij Elektrotechniek v.d. Mortel B.V. in Deurne voor een deskundig advies! Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van beveiliging en verlichting en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn op verschillende vlakken. U kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke benadering, een hoogwaardige kwaliteit producten en een installatie op maat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor een bepaald systeem om te kijken wat we voor u in huis hebben!

Noodverlichting laten installeren in Eindhoven

Noodverlichting kunt u in Eindhoven door de specialisten van Elektrotechniek v.d. Mortel B.V. laten installeren. Net als u, vinden wij veiligheid erg belangrijk. Of het nu gaat om grote of kleine gebouwen, overal kunnen calamiteiten plaatsvinden. Bijvoorbeeld in het geval van een branduitbraak kan de reguliere verlichting uitvallen. Door rookvorming zijn de vluchtroutes en uitgangen dan lastig te vinden. Door noodverlichting te laten installeren zijn deze vluchtroutes en nooduitgangen duidelijk aangegeven en vindt iedereen de weg tijdens calamiteiten.

Elektrotechniek v.d. Mortel B.V.

Elektrotechniek v.d. Mortel B.V. heeft tevens een grote winkel waar u terecht kunt voor noodverlichting en als uw andere beveiligingssystemen voor uw pand in Eindhoven. Wij verkopen onder andere ventilatie, camera’s, rookmelders en alarminstallaties. Meer weten over ons aanbod van verschillende merken? Bel naar 0493-312268 voor een persoonlijk advies.

Meer informatiepagina's:

Ledverlichting Venlo | Inbraakbeveiliging Eindhoven | Brandmeldinstallatie Eindhoven | Beveiligingscamera set kopen | Rookmelder kopen Eindhoven

Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap

Elektrotechniek

Telecom

Beveiliging

Solar

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Openingstijden winkel:

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 - Zaterdag: 9:30 - 15:00 Zondag: Gesloten