Bewakingscamera kopen

Neem gerust contact op!
  • Complete service
  • Eigen installatieservice
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundige medewerkers

Wilt u graag een bewakingscamera voor uw pand of woning kopen? Dat is een erg goed idee, gezien woningen en bedrijfspanden regelmatig getroffen worden door inbrekers. Een beveiligingscamera schrikt inbrekers niet alleen af, maar als ze toch weten in te breken, heeft u ze op camera staan. Dit maakt het makkelijker om de inbrekers te identificeren en om ze op te laten pakken. Dan moet u echte wel een bewakingscamera kopen van goede kwaliteit. Deze vindt u bij Elektrotechniek v.d. Mortel.

Een bewakingscamera kopen bij Elektrotechniek v.d. Mortel

Als u een bewakingscamera gaat kopen bij Elektrotechniek v.d. Mortel, dan bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wij zijn namelijk een BORG-erkend bedrijf wat betekent dat al ons apparatuur voldoet aan de gestelde eisen door de overheid, verzekeraars en de beveiligingsbranche. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld losse camera’s en losse recorders of monitors, maar ook voor complete systemen met camera’s, recorders en monitors.

Online of in de winkel

U kunt bij ons een beveiligingscamera online kopen. Dat is erg gemakkelijk; is het artikel op voorraad, dan heeft u het de volgende dag al in huis en als u voor meer dan 75 euro bestelt, dan is de levering gratis. Heeft u echter nog wat meer advies nodig of wilt u de beveiligingscamera’s graag eerst zien voordat u een keuze maakt, dan bent u ook van harte welkom in onze winkel in Deurne. We verwelkomen u graag. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen door te bellen naar 0493-312268.

Meer informatiepagina's:

Beveiligingsshop | Schakelmateriaal kopen | Noodverlichting Eindhoven | Inbraakbeveiliging Helmond | Brandmeldinstallatie kopen

Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap

Elektrotechniek

Telecom

Beveiliging

Solar

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Openingstijden winkel:

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 - Zaterdag: 9:30 - 15:00 Zondag: Gesloten