Brandmeldinstallatie Eindhoven

Neem gerust contact op!
  • Complete service
  • Eigen installatieservice
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundige medewerkers

Bent u op zoek naar een bedrijf die een brandmeldinstallatie bij u thuis of op kantoor kan installeren, het liefst in de buurt van Eindhoven? Neem dan eens contact op met Elektrotechniek v.d. Mortel B.V. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen en installeren van diverse beveiligingsinstallaties en daar vallen installaties ter bevordering van de brandveiligheid ook onder. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop of bezoek onze winkel te Deurne.

Gecertificeerde brandmeldinstallatie verkrijgbaar in de buurt van Eindhoven

Wanneer u bij Elektrotechniek v.d. Mortel B.V., nabij Eindhoven, een brandmeldinstallatie aanschaft, dan weet u zeker dat u een erkend product van hoge kwaliteit in huis haalt. Wij verkopen namelijk enkel producten die voldoen aan de eisen die door de overheid, beveiligingsbranche en verzekeraars gesteld worden. Ons bedrijf is dan ook een BORG-erkend bedrijf; wij bezitten het BORG-certificaat. Ook voor een goede installatie kunnen wij garant staan. Het brandveilig maken van uw bedrijf of huis kunt u met een gerust hard aan ons overlaten.

Maandag tot en met zaterdag geopend

Wanneer u een brandmeldinstallatie bij Elektrotechniek v.d. Mortel B.V. wilt aanschaffen, dan kunt u daarvoor onze winkel te Deurne, vlakbij Eindhoven, bezoeken. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur geopend en op zaterdag van 09:30 tot 15:00 uur. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om onze winkel te bezoeken, dan kunt u een brandmeldinstallatie via onze webshop bestellen. Wanneer u vragen heeft of wel wat advies zou kunnen gebruiken, dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers, via het nummer 0493-312268.

Meer informatiepagina's:

Bewegingsmelder alarm sirene | Beveiligingscamera kopen Eindhoven | Noodverlichting Venlo | Ledverlichting Helmond | Camerabewaking Helmond

Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap

Elektrotechniek

Telecom

Beveiliging

Solar

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Openingstijden winkel:

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 - Zaterdag: 9:30 - 15:00 Zondag: Gesloten