Ledverlichting Helmond

Neem gerust contact op!
  • Complete service
  • Eigen installatieservice
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundige medewerkers

Wanneer u op zoek bent naar een specialist op het gebied van elektrotechniek voor het aanschaffen van ledverlichting, het liefst in de buurt van Helmond, dan moet u zeker eens de winkel van Elektrotechniek v.d. Mortel B.V. bezoeken. Wij zijn gevestigd in Deurne en helpen u graag aan de verlichting die u nodig heeft. Heeft u advies nodig? Dan kunt u op onze ruime kennis rekenen.

De voordelen van ledverlichting, verkrijgbaar bij winkel nabij Helmond

Ledverlichting, waarom zou u dat aanschaffen? Overstappen op ledverlichting brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst gebruiken ledlampen maar liefst 7 keer minder stroom dan gewone lampen. Dat is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook voordelig voor uw energiekosten. Deze zullen aanzienlijk lager uitvallen. Bovendien hebben ledlampen een langere levensduur en worden deze lampen niet warm. Redenen genoeg om ledlampen bij Elektrotechniek v.d. Mortel B.V., gelegen nabij Helmond, aan te schaffen. Wij verkopen enkel ledlampen van merken als Philips en Sylvania, merken die garant staan voor het leveren van lampen van hoge kwaliteit.

Ook online verkrijgbaar

Elektrotechniek v.d. Mortel B.V. biedt de mogelijkheid om ledverlichting in haar winkel te Deurne, nabij Helmond, aan te schaffen, maar online ledlampen bestellen is ook mogelijk. Bezoek gerust eens onze webshop en plaats direct een bestelling wanneer u al zeker weet welke lampen u nodig heeft. Heeft u over een bepaald ledlamp een vraag? Neem dan gerust even contact op met één van onze medewerkers, via het nummer 0493-312268. 

Meer informatiepagina's:

Inbraakbeveiliging Venlo | Camerabewaking Helmond | Bewakingscamera kopen | Schrikverlichting kopen | Noodverlichting kopen Venlo

Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap

Elektrotechniek

Telecom

Beveiliging

Solar

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Openingstijden winkel:

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 - Zaterdag: 9:30 - 15:00 Zondag: Gesloten