Ledverlichting Venlo

Neem gerust contact op!
  • Complete service
  • Eigen installatieservice
  • Jarenlange ervaring
  • Vakkundige medewerkers

Zoekt u nog een betrouwbare partner voor het aanschaffen en laten installeren van ledverlichting in de buurt van Venlo? Elektrotechniek v.d. Mortel B.V. is u graag van dienst. Wij nemen de zorg om alle elektra installaties graag voor u uit handen en daarbij maakt het ons niet uit of het om verlichting, schakelmateriaal, kabeltechniek of meetapparatuur gaat. Wij horen graag wat uw behoeftes zijn, dan bekijken wij hoe wij u kunnen helpen.

Ledverlichting nabij Venlo: de vele voordelen

Overweegt u ledverlichting aan te schaffen of te laten installeren? Dan is het goed om de voordelen nog eens te door te nemen. Ledlampen verbruiken maar liefst 7 keer minder stroom en zijn dus niet alleen zeer milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend. U merkt een aanzienlijk verschil in de energierekening. Bovendien kennen deze lampen een extra lange levensduur en wordt de lamp niet warm. Bij Elektrotechniek v.d. Mortel B.V. te Deurne, nabij Venlo, treft u enkel ledverlichting van bekend merken aan, zodat u van kwaliteit verzekerd bent. Wij hebben verschillende soorten en maten lampen in ons assortiment, waaronder Tl-buizen en sport Ledverlichting.

Koop uw Ledverlichting via webshop of in onze winkel

Voor het kopen van ledverlichting van Elektrotechniek v.d. Mortel B.V. kunt u onze winkel te Deurne, nabij Venlo, bezoeken. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Bestelt u liever uw Ledlampen online? Dat kan, via onze webshop. Wanneer u vragen heeft over onze producten, dan kunt u bellen naar 0493-312268. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Meer informatiepagina's:

Ledverlichting Helmond | Inbraakbeveiliging Deurne | Bewegingsmelder alarm sirene | Beveiligingscamera kopen Eindhoven | Noodverlichting Venlo

Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap

Elektrotechniek

Telecom

Beveiliging

Solar

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Openingstijden winkel:

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 - Zaterdag: 9:30 - 15:00 Zondag: Gesloten